HTML

hothundeals

Ez egy olyan blog, amin meg lehet osztani olyan tippeket és tapasztalatokat, hogy hol és mikor vannak filléres akciók. Ez lehet kiárusításos termék, szuper közösségi vásárlás, ultra low cost utazás vagy akármi, ami nagyon megéri. Hazai és külföldi (főleg olyan, amelyet itthon is meg lehet rendelni) akció is. Szeretnék egy aktív közösséget barkácsolni az ultra olcsó cucc vadászoknak! Ha te is tudsz ilyen akciókról, írd meg a részemre a sportswear@indamail.hu címre, és közzéteszem, hogy egymás számára is gyűjtsük az infókat.

Friss topikok

Címkék

amszterdam (1) armani (1) bbc (1) biraghini (1) boulogne (1) brüsszel (1) cba (1) coin (1) d@g (1) goodfood (1) hintaágy (1) ikea (1) írószer (1) london (1) megabus (1) párizs (1) párna (1) ruha (1) ruházat (1) sajt (1) tesco (1) uk (1) versace (1) Címkefelhő

80%-os akció a Debenhams-ben

2012.03.13. 22:34 sportswear

80 %-os kiárusítás a Debenham áruházban a Westend-ben. Férfi és női és gyerek ruhák 860 Ft-tól.


 

Szólj hozzá!

Címkék: ruha debenhans

A bejegyzés trackback címe:

https://ultraakcioscuccok.blog.hu/api/trackback/id/tr264315203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása